Borgoluce Cabernet 2018 er lavet på Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc, hvor 10% er modnet i træfade og resten i ståltanken og derefter i flasken i yderligere 5 måneder. Farven er rubinrød og noterne domineres af små røde frugter, morello-kirsebær og et hint af tobak og orientalsk krydderi. En blød og rund vin, hvor de frugtagtige fornemmelser kommer tydeligt frem i smagen.
Druer: Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc
Alkohol: 13% vol
Madparing: fremragende med krydret smagfuld ost, fremragende med grillet rødt kød.
Serveres ved 18 ° C
Fremstilling: Afstamningen efterfølges af blød pumpning i Ganimede i rustfrit stål. Maceration varer 15/20 dage, kombineret med blød udsmagning og nedstansning. Derefter er 10% i træ i 6 måneder (en del i fransk eg-tonneau og en del i slaviske eg-tønder). Resten er modnet i ståltanke. Efter aftapning er vinen modnet yderligere 5 måneder på flaske.